3 Mayıs 2013 Cuma

Fotoğrafçı Ceyda :)

Ceyda'nın bir hobi sahibi olmasını çok istiyorum. İleri de gündelik sıkıntılarından kendini kurtaracak, hayata farklı açılardan bakmasını sağlayacak, ruhunu dinlendirecek yegane şey edindiği hobiler olacak. Bunun için de ne kadar erken yaşta kendini, ruhunu dinlendirecek bir şeyleri edinmiş olursa o kadar iyi olur.
Eskiden bize boş zamanlarınızda ne yaparsınız diye sorulduğu zaman tv izlemek derdim. O zaman hobi edinmek yada hobi sahibi olmak ile ilgili ne bilgim ne de bir bakış açım vardı ama bu bakış açısını ben küçücük yaşta Ceyda'ya aşılamak istiyorum.

Ceyda zaten benden gördüğü için el işlerine meraklı. Bu konuda fazla teşvik etmesem de kendisi hemen işe el atıyor. :)
Ama el işlerinin dışında minik dijital fotoğraf makinesini verip fotoğraf çekmesini teşvik ediyorum. Bundan önce de sizinle Ceyda'nın çektiği fotoğrafları paylaşmıştım.
Bunlar da son fotoğrafları. Fotoğraflarda gözüken iki parmak yerini tek bir parmak ucuna bıraktı. Yavaş yavaş kendini geliştiriyor. Aslında bu aralar doğa yürüyüşüne çıkarıp kırlarda fotoğraf çekmesini de sağlamak lazım. :) Baharın güzelliklerini hem görsün hem de fotoğraflasın.
Bir de fotoğraf çekerken ki bir duruşu var, çok komik. Bir ayağını öne alıp dizini kırıyor, öbür ayağı arkada duruyor. Biraz da eğiliyor. O halini de bir ara sizinle paylaşırım. :)




1 yorum:

  1. hımmm gayet başarılı kareler:) çok güzel bir hobi olabilir onun için :)

    YanıtlaSil