9 Eylül 2013 Pazartesi

Yazlığa Gidiş

Bu sene Kayınvalidemlerin ümreden 18 ağustos'ta dönmeleri, Almanya'dan eşmin kuzeninin eşi Serap'ın 18 ağustos'ta Türkiye'ye gelmesi, Ceyda'nın okulunun alıştırma günlerinin ağustosun son haftası olması ve benim YDS sınavımın 1 Eylül'de yapılması sebepleri ile hızlıca karar alıp ramazan bayramının ikinci günü yazlığa gittik.
Uçak seyahatimiz öncekilerine göre çok güzel geçti. Ceyda ilk defa kendi koltuğunda oturdu. Uçakta ikram edilen kekten yedi. Dergiyi okudu. Uçak için aldığım yapıştırmalı kitabı okuyup, yapıştırmalarını yaptı.Çok rahat ve güzel bir seyahat geçirdik.

Kalkıştan önce yapılan işlemleri Ceyda pencereden izledi. Yapılan uyarıları ve de uyulması gereken kuralları dikkatle dinlendi. Bir de uçak kalkmadan önce pozisyon aldığımız sırada uçağın gittiğini düşündü ve gidiyoruz diye sevindi. Ama sonra uçuşa geçtikten bir süre sonra bana dönüp "Anne niye gitmiyoruz?" diye sorunca çok güldüm. :)) O zaman bulutları gösterip, " Havadayız, uçuyoruz " dedim. :))

İnsan böyle güzel deneyimler yaşadıkça bolca şükür edip, çocukla bir yere gitmenin tadına varıp, bir dahaki sefer için oldukça cesaretleniyor. :)








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder