13 Eylül 2013 Cuma

Beklenen Buluşma ve Su Gibi Akan Zaman !

Her sene mutlaka dört gözle beklediğimiz bir buluşma var! Almanya'dan Serapların gelişi tabii ki. :)) Serap, eşimin kuzeninin eşi ve hem görümcem hem de ben çok iyi anlaşıyoruz. Serap'ın üç kızı (14 - 9 yaş- 22 aylık) , ablamın iki kızı (6 yaş- 13 aylık) ve benim de bir kızım (31 aylık) olduğu için kız kıza gezip yiyip içiyoruz. Çok güzel vakit geçiriyoruz. Çocuklar da çok iyi anlaşıyor. Hal böyle olunca her seneki bu buluşmayı dört gözle bekliyoruz.
Bu sene vakit kısıtlı olmasına rağmen kayınvalidemlerde uzun uzun kahvaltı yapıp, alışveriş merkezinde gezip Divan'da dondurmamızı yedik. Bahçede bir de kısır partisi yaptık. Hele ki bir arabaya tam 5 büyük, 6 çocuk olmak üzere bir doluşup bahçeye gidişimiz vardı ki o an çok komikti. Hala hatırladıkça gülüyorum.:)) Keşke biri fotoğrafımımızı çekse idi.

Civciv yavrusu gibi bahçenin kapısı açıldı mı dışarı fırlayan yavrular :)) Sonra tutabilene aşk olsun. Herbir yere giriyorlar.



Ablamın nefis kısırı ! 

Bahçenin domatasi :))


Lamia'nın doğumgününü de kutladık.
Sayılı gün çabuk geçer . Allah seneye tekrar buluşmayı nasip etsin. :) Yine dört gözle bekleyeceğiz.

1 yorum:

  1. Çok keyifli bir gün olmuş. Çocuklar bir araya gelince çok mutlu oluyorlar, tabi annelerde iyi anlaşınca :) Allah tekrarlarını nasip etsin

    YanıtlaSil