1 Eylül 2012 Cumartesi

Buruş Buruş Ceyda :)

Ceyda'nın banyo yapmaktan zevk alacağını hatta banyodan çıkmak istemeyip el ve ayaklarının buruş buruş olacağını söyleseler hadi canım derdim.Bizimkisi 180 derece bir dönüşle 3 aydır tam bir su kuşu oldu.Banyoya girince çıkmak bilmiyor.Sürekli kovaya su doldurup üstüne dökmeler, balıklarını yüzdürüp içlerine dolan suları üzerine fışkırtmalar, duş ile her yere su püskürtmeler ...

Maşallahı var yani tam çocukluk hallerinde tavırlar içine girdi.1,5 yaşındaki bir bebeğin çocukluğa adım attığını özellikle tırmanma becerilerinin geliştiğini de okumuştum.Bizimkisi 1,5 yaş itibari ile daha da başkalaştı.Koltuklara tırmanmaya, kaydırağa kendi kendine çıkıp kaymaya, komidinin üzerine çıkmaya başlamıştı.

Dans etmesini geliştirdi.Ellerini havaya kaldırıp oynuyor.Ayaklarını kaldırıyor.Birde olimpiyatlarda jimnastik çok izlemiştik.Bende Ceyda kızlar nasıl yapıyor dediğim zaman ellerini kaldırıp hoppa diyor. :))

İŞte Ceyda'nın buruş buruş elleri ve ayakları.


1 yorum:

  1. maaşallah, bizimki de 21 aylık, bir zamanlar çığlık çığlığa girdiğimiz banyoyu biz de seviyoruz artık :) her an değişiyor bunlar :)

    YanıtlaSil