4 Aralık 2012 Salı

Tatilimize Damgasına Vuran Sözler :Parka Gidelim

Uzun bir aradan sonra herkese merhaba! Malum kaplıca tatilimiz için Akyazı 'ya (Sakarya) gitmiştik.Çok şükür evimize geldik.Malesef bu gidişimiz de çok sıkıntılı geçti. Ceyda'nın parka gitmek isteği tatilimize damgasını vurdu.Kayseri'de parkın alası olduğu için yavrum bildiği gibi bir park bulamayınca dönüş için uçağa binene kadar park sayıkladı.Gece uykuları kaçtı. Ceyda'nın istediği şey olmayınca malesef o şeye takılıp kalıyor.Bir türlü başka bir şey ile oyalayıp ikna edemiyoruz.

Sarot Kaplıcalarında Ceyda için oyun alanı olmadığı için girişteki havuzun içine konan yelkenliyi mesken tuttuk.Orası da 2 yaşındaki bir çocuk için güvenli değildi aslında. Valla Ceyda mutlu olamayınca ben de mutlu olamıyorum. Zaten böyle zamanlarda da Ceyda da bana iyice düşkün oluyor.Kendi başına bir şey yapmak istemiyor.Benim dışımda kimse ile de durmuyor.Benim için de kaplıca hayalleri bu seferlik  suya düştü.
Sarot'taki Çocuk Parkı - Komik dimi ?


,

Küçük çocukla pek rahat edilemese de Sarot Kaplıcalarını yine de beğendim. Tesis, bina ve odalar güzel ve de ferah yapılmış. Bulunduğu çevre ise doğa güzellikleri ile dolu.Mudurnu, Sünnet Gölü, Sülüklü Göl, Göynük ve Abant'a günübirlik gezmeye gidebiliyorsunuz. Temiz hava, orman manzarası da insanı dinlendiriyor.Yani çocuğunuz biraz daha yaşça büyük ise çok güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Su kalitesi olarak Türkiye'deki 4.kaliteli kaplıca suyu imiş. Biz artık ne zaman güzel bir tatil geçiririz bilemiyorum. Kısmet ise önümüzdeki senelerde göreceğiz.




2 yorum:

  1. Sevilay teber19 Ocak 2013 13:56

    Abant a gittigimiz gunu hatirladim bu yaziyi okuyunca. Ne guzel bir gundu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet , Sevilay :) Ben de orada iken sizi anmıştım :))

      Sil