5 Aralık 2012 Çarşamba

Kuzenlerin Sevgisi

Bundan önce kardeşimin oğlu Deniz'den bahsetmiştim. Ceyda ile aralarında dört ay var.Ceyda büyük gerçi ama yan yana geldikleri zaman Deniz daha yapılı duruyor.Hal böyle olunca Deniz'in giyemediği ayakkabılar, giysiler bize kalıyor. :)) Ben Ceyda'ya kıyafetlerini uzun uzun giydirdiğim için büyümediğine yakınırken kardeşim de alıp da giydiremediği yada hemen küçülen kıyafetlere yanıyor.

Deniz ile Ceyda yaş olarak birbirlerine yakın olsalar bile yine de çok farklı tipte olan çocuklar. Hem fizikleri hemde karakterli farklı. Anneleri de zaten çok farklı tipler ya. :)

Kaplıcada Deniz de vardı. Ceyda ile Deniz 'in çeşitli hallerine de tanık olduk.Önceki görüşmelerimizde pek de birbirlerinin farkında değillerdi. Artık çocukluk dönemine girdikleri için oynamaya da başladılar.
Tabii bazen çok güzel anlaşırken saniye geçmiyor itişmeye başlıyorlardı. Birinin elinde diğerinin istediği bir şey olsun valla bizi bile gözleri görmüyordu.
Özellikle Deniz daha güçlü olduğu için yapışıp kalıyor.:) Kime ne diyeceğimizi ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Ceyda ikili mücadelelerde çok yavaş ve de güçsüz kalıyor.Kendisine göre değişik stratejiler geliştirse de yine de fiziki olarak yeniliyor.

Fakat bazı anları vardı ki çok tatlıydılar. Özellikle biri uykudan kalktı mı diğerinin sesini duyarsa koştura koştura yanına  gidiyordu. Yatakta yuvarlanmalar, bir odadan diğerine koşmalar  gibi çok güzel oynadıkları zamanlar oldu.

Yaşları ilerledikçe birbirleri ile daha güzel oynayacaklarını temenni ediyoruz. İnşallah! :) Aşağıdaki foto ise kendi kendilerine sarıldıkları anlardan birisi idi. Bizde annemle görünce şaşırdık ve duygulandık. :) Canlarımız!




2 yorum: