21 Mart 2013 Perşembe

Şaştık Kızdık Sevindik

Çocuk yetiştirmek eğer çocuğunuzla "kaliteli" bir zaman geçiremezseniz gerçekten de çiçek yetiştirmekten farksız bir hal alabilir. Bir annenin de aslında araştırmacı, yenilikçi, öğrenmeye açık, dinamik, iletişimi kuvvetli bir kişiliğe sahip olması gerekir. Eğer anneliğin iş tanımı yapılmış olsa idi hangimiz o işe girebilirdik acaba? Bugün bir ara böyle kendimi düşündüm. Sonra iyi bir anne olmak için çabalarken, blog yazma işinin beni nasıl da zinde tuttuğunu düşündüm.

Blog yazdığım için paylaşırken başka bloglarda araştırma yaparak çok şey öğreniyorum. Diğer annelerin yaptıkları ilham veriyor, örnek oluyor hatta enerji kaynağım oluyor. Bu sebeple diğer annelere de teşekkür etmek istiyorum. Çocuğuna iyi bir anne olmak için çabalayan ve araştırıp hepimize bilgi kaynağı olan tüm annelere teşekkür etmek istiyorum.  :)

Gelelim bize... :)) Bu hafta güzel başladı ve bir sürü çalışmalar ile dolu dolu geçiyor. Öncelikle Tchibo' dan aldığım laminasyon cihazı hayatımızda çok güzel bir yenilik oldu. Ceyda ile yaptığım çalışmaları artık koruma altına alıp, tekrar tekrar kullanabileceğim. İlk uygulamayı da Emre'yle Hayat ve de Etka'ca bloglarında gördüğüm Duygu Durumları çalışması için yaptım.

Ceyda yüz ifadeleri konusunda pek bir cömert davranıp aynı anda birkaç ağız yan yana dizip karmaşık yüz ifadeleri de ortaya çıkarttı. Bu aralar "ben yapacağım ben de ben de" diye dolaştığı için benim yaptığım her şeyin fazlasını yapma çabasında idi. Güzel vakit geçirdik, taklit yaptık, güldük.






1 yorum:

  1. merhaba, sizin deyiminizle ben de bir annecik adayıyım ve kızıma yazıyorum her hafta, benle aynı hisleri taşıyan ve deneyimli annelerle tanışmak istiyorum.Bloguma beklerim .Sevgiyle Didem
    http://www.didemmyaylaci.blogspot.com/

    YanıtlaSil