3 Şubat 2013 Pazar

Dapıştırayım mı anne?

Ceyda yapıştırmaya bayılır. Evdeki yapıştırmalı şeylerin yeri değişmişse bu kesin Ceyda'nın işidir. :) ADIM ADIM kitaplarındaki yapıştırmaları bayılarak yapar.
Bu sebeplerden benim de aklıma etiketli bir kitap almak geldi. Hafta sonu araştırmak için baktım. Kitapçıda barbie, pepee gibi bir sürü çizgi film kahramanlı kitap vardı ama onlar çok karışık ve de pek bir kavram öğretisi olmayan kitaplar idi. Ceyda'nın tanıdığı ve de bildiği ve de yapabileceği nesne yada canlıların olduğu bir kitap olmalıydı.Araştırmalarım sonucunda çok güzel bir kitap serisi buldum. Hepsini almak geldi içimden ama deneme amaçlı olması için iki tanesini seçtim.

Yapıştır, Tamamla, Boya! kitaplarına Ceyda bayıldı. Babasını beklerken alışveriş merkezinde Çiftlik Hayvanları kitabının hepsini yaptık. Bu arada ben 6 TL ye aldım ama DR'ın web sitesinde indirimli satışı var.
Bugüne kadar bir AVM de koşmadan hiç bu kadar oyalanmamıştı ve hiç bu kadar bir AVM de rahat etmemiştim. :)) Ben anlattım.Çayımı içerken beraber yaptık. Serinin gerisini de mutlaka  alacağım. :))

Ceyda'nın yaptığı hayvanlar. Göz, Burun,Kuyruk ve Saç konusunda çok başarılı idi. :)) Bacakları ve ayakları pek anlayamadı.Sürekli başka yerlere yapıştırdı. Bacakları ben yapıştırdım.Belli de oluyordur.:)
Her yapıştırmadan sonra alkış yaptık ve arada tebrik edip el sıkıştık.Bu da biraz hareket kattı. Ayrıca sayfanın diğer tarafında ise aynı resmin boyama çalışması da var. Biz yapıştırmaktan o tarafa geçemedik.








5 yorum:

  1. Bayıldım.kiziniz kac yaşında.benimki 22 aylık yapabilirmi acaba.maşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kızım 24 aylık. Bence sizin kızınız da yapabilir.

      Sil
  2. Çok güzel olmuşlar biz de yakında ayı birlestiricez

    YanıtlaSil
  3. Biz de ayı yapılan böyle yakında bunlar da çok tatlı gorunuyorlar maaşallah ceydaya

    YanıtlaSil
  4. çok güzelmiş, bu kitapları görmüştüm internette ama içeriğini bilmiyordum, bizim için de tam zamanı aslında.Çok eğitici kitaplar.

    YanıtlaSil