27 Kasım 2012 Salı

Su Geçirmez Çocuk Tulumu

Ceyda'nın her hava şartında dışarı çıkıp oynamasını istiyorum.Çok şiddetli rüzgar ve de ayaz olmadıkça yağmurlu ve karlı havada da dışarı çıkalım, gezelim. Bu amaçla sonbahar yaklaşırken Ceyda'ya yağmurlu havalar için su geçirmez tulum almak istemiştim.Dışarı çıkıp mağaza mağaza dolaşmak yerine yine internetten araştırdım ama malesef istediğim tulumu bulamadım.Sonra aklıma Ebay'e bakmak geldi. Aradığım tulumu Hello Baby Direct sitesinde buldum.Fiyatı 18.99 Sterlin idi. Posta ücreti ise 1.99 Sterlin idi.
PTT Kargo'nun postamı yanlış yere bırakmasına rağmen 1 hafta gecikme ile tulumumuz geldi.Kaplıcada çok faydasını gördüm. Özellikle süs havuzunun yanında ve içindeki yelkenlide epey zaman geçirdik.Ceyda fıskiyelerin oluşturduğu küçük su birikintilerine basıp eğlendi.Bende suya girme dememenin verdiği keyifle onu izledim. :) Bu arada her yere oturup, sürünüp durduğu içinde pantolonları pislenmemiş oldu.



1 yorum:

  1. merhaba.cok guzelmis tulum,gule gule kullansin miniginiz. kiyafet icin ebay a bakmak hic aklima gelmemisti.4 gunluk uludag tatili icin dunya para verip kar kiyafeti aldim ogluma, belki de ebay da daha uygundu, üzüldüm simdi... Blogunuzu takibe aldim, bize de beklerim.... sevgiler

    YanıtlaSil