23 Kasım 2013 Cumartesi

İlk Öğretmenler Günümüz Kutlu Olsun !

Allah'a bin şükürler olsun ki ALES'ten 70 barajını aşıp 73 puan alarak iş için başvuru hakkına sahip oldum.:)) Dünden beri ösym'nin sayfasına girip bakıp duruyorum. Sınavım planladığıma göre çok kötü geçmişti. Hiç umudum kalmamıştı adeta. Bir haftadır da kıvranıp duruyordum. Şimdi kuş gibi rahatladım. Bir daha sınava çalışma stresini düşündükçe nasıl yapacağım diyordum. Çok şükür şimdilik bu derdim yok.Artık doya doya bloglarıma da yazı yazmaya başlayabilirim.Sınava çalışacağım diye herşeyden kendimi uzaklaştırdım. Belli bir yaştan sonra hele bir de çocuk ile sınav moduna girmek ne zormuş.  Neyse ki atlattım hayırlısıyla.
Hayat benim açımdan bir süreliğine sınav merkezli olunca Ceyda ile yaptığımız çalışmalarda da azalmalar oldu. Neyse bundan sonra işleri tekrardan artırırız. Zaten kendisi de okula gittiği için pek bana bulaşmıyor. Eve geldiği zaman biraz boya , yapıştırma, hamur derken kendi kendine de oyalanıyordu.Sınav sonrası da pek canım birşey yapmak istemedi. Sadece geçtiğimiz Perşembe günü,  öğretmenler günü için beraber güzel bir çalışma yaptık.
Öğretmenleri için mıknatıslı kartlar yaptık. Ceyda boyadı, süsledi ben de üzerilerine biraz çizim yapıp tebrik yazısını yazdım. Sonra laminasyon cihazından geçirip, arkalarına mıknatıs yapıştırdım. Öğretmenleri de çok beğendiler. Biz de, memnun oldukları için çok mutlu olduk. Okulun alışma döneminde sağ olsunlar  ilk üç hafta öğretmenleri Ceyda ile çok ilgilendiler. Ceyda tam bir direniş içerisinde idi. :)) Şimdi okulunu çok seviyor.Akşam okula gitmek istiyor, haftasonu okula gitmek istiyor. Maşallahı var yani :))

İşte bizim öğretmenler günü kartlarımız. Herbir kutlama yazısının altındaki karalamada Ceyda'nın imzası oluyor. :))






Özlem öğretmenimiz ile Ceyda